Prelepa vikendica na POPOVICI

Opis i karakteristike

Na samo 7 km od Novog Sada (Mosta slobode), na najatraktivnijem delu Fruške gore, povoljno prodajem kompletno apartmanski opremljenu i renoviranu vikend kuću od 45m2 sa kupatilom koja se nalazi na placu od 1021m2. Ovo je idealno mesto i za stalno stanovanje za sve zaljubljenike prirode. Budite se uz cvrkut ptica, uživajte u ružičnjaku od oko 90 stabala, raznom sezonskom cveću, gajite vaše već postojeće zdravo voće, odmorite se sa svojom decom aktivno, udaljeni od gradske vreve i svakodnevnih obaveza.
Vikendica se nalazi na samo 100 m sa desne strane glavnog puta, na kome je redovna gradska autobuska linija. Do nje vodi asfaltni put i poseduje svoj veliki parking. Plac je kompletno ograđen i osim glavnog ulaza poseduje i dve manje kapije sa dodatnim izlazima. Pored vikendice se nalazi i pomoćna prostorija od 11 m2 idealna za spremanje zimnice, kao i posebna prostorija za odlaganje drva (koje nećete ni kupovati, jer voće uvek ima grane za orezivanje). Voda je besplatna, bunarska (kopan bunar dubine 13 m i uvek pun), a za zalivanje bašte i travnjaka imate još dodatnih 6m3 rezervoara (kišnice). Na sam plac je dovedena i gradska voda (ko želi priključak), a gas je doveden do placa.
Vikendica je prizemna, sa velikom polunatkrivenom terasom od 27 m2 koja se po želji može zastakliti ili zatvoriti. Kompletno je izolovana, tako da ni po najvećim vrućinama ne treba paliti klimu, koju poseduje. Takođe je sprovedena i satelitska Total tv. Na gornjoj ploči od 45 m2 sa koje se pruža prelep pogled na Novi Sad, se može vršiti nadogradnja.
CENA DOGOVOR.
Više informacija na 069-401-65-81, 063-89-100-77, kontakt Dragana, ili e-mail vavakomerc@gmail.com


  • Broj prikaza: 444
  • Objavljen:
  • Ističe: 25.02.2017. 11:21
  • Šifra oglasa: 898339