Prelepa kuca nadomak Beograda

Opis i karakteristike


Prodajem kuću u Meljaku za sve informacije kontakt tel. 061/62-46-310.

Prelepa kuća u Meljaku u Dubravskoj ulici, nadomak Beograda sa placem od 13 ari, u neposrednoj blizini lipovačke šume, okružena prirodom, na samo 30 metara od magistrale, u mirnom delu grada na samo 20 kilometara od Beograda. Kuća je kompletno sredjena iznutra i ukupne površine od 200 kvadrata, gradska voda, struja, kanalizacija, klima, unutrašnja izolacija, telefon, internet, garaže, kao i parking za više vozila u ograđenom i prostranom dvorištu.

Prvi nivo kuće je 100 kvadrata (grejne površina) plus 2 terase (jedna nadkrivena od 20 kvadrata na koju se dolazi iz dnevnog boravka i druga od 5 kvadrata na koju se izlazi iz spavaće sobe) poseduje 2 mokra cvora, kompletno opremljeno kupatilo plus zaseban WC, 3 komforne sobe plus veliki dnevni boravak na koji se nadovezuje kompletno opremljena kuhinja. Dnevni boravak izlazi na predivnu prekrivenu terasu. Kuća ima u dnevnom boravku i u kuhinji spušten plafon, plafon je ukrasen gipasnim radovima i ima skrivene mini lampice, dnevni boravak je uradjen (zidovi) modernom tehnikom zvanom Raffaello (poznatijom kao špatulat) koja svojim izgledom posbeno obogacuje prostrani dnevni boravak. U sklopu kuće u prizemlju postoji velika garaža od 25 kvadrata, kuća poseduje opremljen vinski podrum od 20 kvadrata, kao i još jednu zasebnu sobu od 5 kvadrata u prizemlju. Kuća ima i tavanski prostor na drugom nivou od 80 kvadrata koji se može adaptirati i srediti u stambenu jedinicu od 70-80 kvadrata. Kuća bi u tom slučaju bila na 2 etaža, prvi nivo od 100 kvadrata grejne površine a drugi 80 kvadrata grejne površine.

Lokacija kuće je u Dubravskoj ulici u Meljaku na 30 metara od magistrale odmah do kuće nalazi se pekara koja radi svakog dana, u neposrednoj blizini se nalazi veliki supermarket Aman (udaljen 50 metara) kao i veliki supermarket Idea (udaljen 200 metara), autobuska stanica je na 400 metara, osnovna škola i vrtić su na 400 metara od objekta, u neposrednoj blizini se nalazi se veći broj resto


  • Broj prikaza: 621
  • Objavljen:
  • Ističe: 07.05.2017. 10:43
  • Šifra oglasa: 1025855