Ostrvo Santa Maria , sicilija, Italija

Opis i karakteristike

Prodaje se privatno ostrvo Santa Maria na Siciliji. Nalazi se 15-20 min brodićem od grada Marsala.
Ostrvo Motia se nalazi naspram ostrva Sv. Maria. To je arheološka zona zato što je Feničanski grad otkriven tu pod vodom. Turisti ga posećuju brodom.
U prošlosti, 60- tih godina je pripadao gospođi Vithaker, a od njene smrti ostrvo je u vlasništvu opštine. Ostrvo Santa Maria je fondacija porodice Vithaker.
Ostrvo Santa Maria je malo ostrvo od 13 hektara.
Leta nisu previše topla, a zime su umereno hladne.
Na ostrvu se nalazi kuća 460 kvadrata. Ne postoji mogućnost proširenja, ali je moguće srušiti je i sagraditi novu iste površine, ukoliko neko želi da promeni nešto. Snabdevanje strujom je preko generatora, voda se sakuplja putem kišnice.
Kuća je u vlasništvu mog prijatelja doktora, nasledstvo od oca koji je preminuo u januaru. Fiksni mesečni trošak je baštovan 800 € i to je sve što je potrebno platiti.
Njegov deda je kupio ostrvo 1930. god
Na ostrvu se nalazi crkva iz XVI veka i povremeno se u istoj održavaju bračne ceremonije u saglasnosti sa vlasnikom.
Na ostrvu se nalaze stabla ananasa, palmi, maslina i plantaže grožđa.
Oko ostrva voda nije previše duboka, oko 1,5 m.
Postoji mogućnost da se napravi prirodni bazen za kupanje, u moru. Mozete pogledati na slici ispod, statua se nalazi u sredini. Sva dokumentacija dostupna,vlasnicki list itd.
http: //images. google. fr/imgres? imgurl=http: //www. ruggierivacanze. it/website/public/imgArticoli/marsala/stagnone-logo-alto. jpg& imgrefurl=http: //www. ruggierivacanze. it/website/asp/default~Marsala%2B-%2Bescursione%2B-%2BStagnone%2B-%2BIsola%2BSanta%2BMaria%2B-%2BVivatour. html? idcontenuto%3D189& h=455& w=995& tbnid=d0QvblZTdxl4YM: & tbnh=90& tbnw=197& docid=88i-tqNufo-RnM& usg=__POarGcTyALFCljBq-n2XUBuFVuc=& sa=X& ved=0ahUKEwi0_a7iy_rKAhXDuhoKHe7qBTQQ9QEIJDAA


  • Broj prikaza: 11555
  • Objavljen:
  • Ističe: 11.01.2018. 07:36
  • Šifra oglasa: 837875