Novosagradjena apartmanska kuca sa pogledom na Vrdnik-investirajte u Vrdnik

Opis i karakteristike

Apartmanska kuća sa pogledom na Vrdnik u neposrednoj blizini banje Termal je ekskluzivna ponuda Real House nekretnina koju treba pogledati sa posebnom pažnjom.

Na čarobnoj Fručkoj gori na oko 25 km od Novog Sada i oko 70 km od Beograda, u prirodnom zelenom ambijentu, na oko 200 m nadmorske visine u poznatom banjsko-turističkom mestu Vrdnik sagrađena je apartmanska kuća sa pogledom na Vrdnik koju predstavljamo.

Apartmanska kuća u Vrdniku ima ukupnu (neto) korisnu površinu od 393 m2, a sastoji se od suterena, prvog i drugog sprata te potkrovlja. Kuća je namenski građena tako da svaka etaža čini zasebnu stambenu jedinicu (apartman).

U suterenu se nalazi trosoban apartman od 70m2 sa sopstvenom dodatnom, prelepom terasom od 40 m2, dok su na prvom i drugom spratu trosobni apartmani površine 79 m2 sa terasama i u potkrovlju se nalazi apartman od 39m2 takođe sa terasom.

Apartmani u Vrdniku su veoma kvalitetno opremljani pvc stolarijom, parketima i kvalitetnom keramikom i sanitarijama, na terasama inoks ograda.

Kuća u Vrdniku poseduje trofaznu struju, gradsku vodu i gradsku kanalizaciju, a grejanje može da bude etažno za ceo objekat ili pojedinačno u svakom apartmanu su predviđena dva dimnjaka. kuća ima sopstveni prilaz obezbeđen rampom i četiri parking mesta ispred objekta.

Plac u Vrdniku na kome je smeštena ova novosagrađena apartmanska kuća ukupne je površine 851 m2, sa njega se pruža fenomenalan pogled na ceo Vrdnik, manastir Ravanicu i Vrdničku kulu, a sama kuća udaljena je oko 300m od banje Termal i prestižnog hotela Premier Aqua koji su na raspolaganju svih 365 dana u godini.

U zavisnosti od potreba, zahteva i želja budućeg kupca, ovo je nekretnina koja će sa sigurnošću ispuniti sva očekivanja, bilo da se budući kupac odluči da samo uživa u blagodetima koje ovo mesto pruža ili da je iskoristi u poslovne svrhe. Kupovinom ove nekretnine kupac dobija kuću, apartmane, ideju i kompletan biznis sa svom infrastrukturom i potrebnom logistikom za izdavanje apartmana.
Za sve detalje kontaktirajte Real H


  • Broj prikaza: 1011
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:34
  • Šifra oglasa: 322985