Novi Sad - Popovica - prodajem vikendicu

Opis i karakteristike

Na samo 7 km Od Novog Sada (Mosta slobode), na najatraktivnijem delu Fruške gore, prodajem kompletno opremljenu (novim nameštajem) i renoviranu 1,5 sobnu vikendicu sa kupatilom (veliki bojler od 80 l) , na placu od 11 ari. Ovo je idealno mesto i za stalno stanovanje za sve zaljubljenike prirode. Budite se uz cvrkut ptica, uživajte u ružičnjaku od skoro 100 stabala, raznom sezonskom cveću, gajite vaše već postojeće zdravo voće, odmorite se sa svojom decom aktivno, udaljeni od gradske vreve i svakodnevnih obaveza.
Vikendica se nalazi na samo 100 m sa desne strane glavnog puta, na kome je redovna gradska autobuska linija. Do nje vodi asfaltni put i poseduje svoj veliki parking. Plac je kompletno ograđen i osim glavnog ulaza poseduje i dve manje kapije sa dodatnim izlazima. Pored vikendice se nalazi i pomoćna prostorija od 11 m2 idealna za spremanje zimnice, kao i posebna prostorija za odlaganje drva (koje nećete ni kupovati, jer voće uvek ima grane za orezivanje). Voda je besplatna, bunarska (kopan bunar dubine 13 m i uvek pun), a za zalivanje bašte i travnjaka imate još dodatnih 6m3 rezervoara (kišnice). Na sam plac je dovedena i gradska voda (ko želi priključak), a gas je doveden do placa.
Vikendica je prizemna, sa velikom terasom od oko 27 m2 koja je polunatkrivena i koja se po želji može zastakliti. Kompletno je izolovana, tako da ni po najvećim vrućinama ne treba paliti klimu, koju poseduje. Takođe je sprovedena i satelitska Total tv. Na gornjoj ploči od 46 m2 , sa koje se pruža prelep pogled na Novi Sad, se može vršiti nadogradnja.
Komšiluk je predivan, a donja duža strana placa je potpuno otvorena, tako da vam je komotitet potpuno nenarušen.
Vredi je pogledati, a potom u njoj uživati.
Za više informacija, ili fotografija obratite mi se na telefon
069-401-65-81 ili 063-89-10-077, kontakt Dragana.


  • Broj prikaza: 424
  • Objavljen:
  • Ističe: 09.12.2016. 19:55
  • Šifra oglasa: 780965