Nova niskoenergetska kuca u Novom Sadu

Opis i karakteristike

RealHouse.rs iz ponude izdvaja prodaju kuće u Novom Sadu.

Nova niskoenegetska kuća u Novom Sadu nalazi se u naselju Klisa na lokaciji Klisanski breg. Kuća je smeštena u maloj i mirnoj ulici bez saobraćaja i buke a udaljena je od centra 6km, do tržnog centra Big oko 2,4 km, 700 m od sportske hale, škole. Spajanjem Bulevar Evrope sa autoputem E 75 lokacija će još više dobiti na značaju jer će se brže stizati u sve delove grada.

Kako je građena. Ovu kuću izdvajamo pre svega zbog načina gradnje, uređenosti i niskih troškova korišćenja. Kuća je građena sa Ytong blokovima debljine 3o cm sa dodatnom demit fasadom od 10cm (San Marco), stolarija je petokomorna Rehau sa niskoemisionim staklima punjena argonom, pločice na podovima, hidromasažna kada u kupatilu, a sisitem grejanja i hlađenjaje preko toplotnih pumpi, podno grejanje i Fenc oil uređaji.

Kuća na Klisi spada u red niskoenergetskih jer troši veoma malo energije za grejanje i hlađenje jer potrošnja struje je manje od 50kWh po m2 na godišnjem nivou.

Nova niskoenergetska kuća je izgrađena 2011. godine ima 160m2 ukupne površine, s sastoji se od velike dnevne sobe povezane sa trpezarijom i kuhinjom, toaleta, kupatila sa hidromasažnom kadom, tri spavaće sobe i garaže sa kotlarnicom i vešerajem sa direktim ulazom u kuću.

Plac na kome je kuća smeštena ukupne je površine 400m2, ravan, ograđen i održavan travnjak.

Kuća je komunalno opremljena gradskom vodom, trofaznom strujom, kanalizacijom, telefonskom linijom u svim sobama, gradskom rasvetom.

Ako tražite kvalitetnu uknjiženu kuću bez ulaganja, sa minimalnim troškovima, ovo je svakako naša preporuka.

Ukoliko želite da život u stanu zamenite dvorištem i živom u kući postoji mogućnost zamene za stan u Novom Sadu 50-60m2 uz doplatu.


  • Broj prikaza: 958
  • Objavljen:
  • Ističe: 16.02.2017. 15:38
  • Šifra oglasa: 250277