Kvalitetna kuca na Adicama u Novom Sadu

Opis i karakteristike

RealHouse.rs predstavlja prodaju kuće u Novom Sadu na Adicama. U novoformiranom naselju i ulici sa uređenom infrastrukturom i putnom komunikacijom, 5km od centra Novog Sada u pravcu Veternika.

Kvalitetna kuća na Adicama sagrađena je na ravnom i ograđenom placu ukupne površine 629m2.

Glavni objekat je kuća ukupne neto površine 310 m2 koja se sastoji od tri etaže, u suterenu se nalaze četiri prostorije, kotlarnica i kupatilo, na prizemlje i sprat imaju identičan raspored i sastoje se od velike dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinjom i terasom, dve spavaće sobe i kupatilom. Kuća je nova neuseljavana, na podovima su parketi i laminati, veoma kvalitetna gradnja, sendvič zid.

Pored glavnog objekta u dvorište se nalazi i drugi objekat ukupne površine 158m2, koji se sastoji od garaže – radionice u prizemlju i trosobnog stana na spratnom delu.

Infrastruktura; kuća poseduje trofaznu struju, vodu, kanalizaciju, gasni priključak i tri telefonske linije, etažno grejanje je predviđeno u kući, ulica asfaltirana, gradska rasveta, odlična komunikacija sa gradom.

Veoma kvalitetna, novosagrađena kuća, potpuno legalizovana idealna je i za poslovni prostor zbog velikog objekta u dvorištu, uređenog suterena.


  • Broj prikaza: 942
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:41
  • Šifra oglasa: 252157