Kuca u Vrdniku

Opis i karakteristike

Kuća u Vrdniku iz ekskluzivne ponude Real House je nekretnina locirana u delu Vrdnika gde se proteže sjajan pogled, gde su škola i vrtić u neposrednoj blizini i gde sa sigurnošću možete uživati u blagodetima koje malo fruškogorsko mesto pruža.

Kuća u Vrdniku je površine 140 m2, građena 80.-ih godina, sa izlazom na dve ulice, sastoji se od ulaznog hodnika, jedne sobe, garaže u donjem delu i tri sobe, kuhinje sa kupatilom, trpezarijom u gornjoj etaži te velike terasa sa koje se pruža odličan pogled na Vrdnik. Treća etaža je tavanski prostor koji se po potrebi može preurediti u stambeni, sa sopstvenim spoljnim ulazom.

Plac u Vrdniku na kome se nalazi kuća je ukupne površine 908 m2, ograđen sa svih strana, sa ukrasnim zelenilom. Konfiguracija placa je takva da se kuća nalazi u gornjem (najvišljem) delu a plac se spuđta prema ulici.

Kuća u Vrdniku komunalno je opremljena gradskom vodom, trofaznom strujom i kanalizacijom, a bunar u dvorištu dobro je ređenje za zalevanje trave.

Kuća u Vrdniku može biti interesantna kako onima koji žele da žive u manjem mestu na Fruškoj gori tako i onima koji žele da se bave turizmom jer je Vrdnik pravo mesto za to ako u obzir uzmemo Frušku goru te banju Termal.

Kontaktirajte ekskluzvnog posrednika RealHouse.rs kako bi dobili sve neophodne informacije o mogućnostima koje ova kuća u Vrdniku ima i o detaljima prodaje, a ako vas interesuju kuće u Vrdniku pogledajte i našu ostalu ponudu.

Real House d.o.o., Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177. – ekskluzivni zastupnik za prodaju kuće u Vrdniku.


  • Broj prikaza: 1817
  • Objavljen:
  • Ističe: 16.02.2017. 15:18
  • Šifra oglasa: 333309