Kuca u Novom Sadu sa velikim zelenim dvoristem

Opis i karakteristike

SJAJNA INVESTICIJA, RETKO U PONUDI, SAVRSENO ZELENO DVORISTE, VREDI POGLEDATI! ! !
Kuća u Novom Sadu sa velikim zelenim dvorištem je kuća na Salajci iz ponude Real House kao nekretnina za nekoga ko želi lepo dvorište, mirnu ulicu, a opet urbanu gradsku lokaciju.

Kuća u Novom Sadu sastoji se od dve stambene jedinice, stamben akuća u površini od 112 m2 sastoji se od tri sobe, kuhinje, kupatila i ulaznog hodnika. Drugi objekat u dvorištu sastoji se od potpuno odvojenog, nezavisnog jednosobnog stana sa jednom sobom, kuhinjom i kupatilon, a pored njega se nalaze i garaža i kotlarnica.

Kuća jue zidana 60. -ih godina, renovirana, postavljene nove instalacije i pretrešen krov.

Kuća u Novom Sadu na Salajci poseduje kompletnu infrastrukturu, gradska voda, struja, gas, kanalizacija, etažno grejanje na gas ili na čvrsto gorivo.

Plac na Salajci je ukupne površine 850 m2, kompletno ograđen i urežen sa mnogo zelenila (orasi stari preko 30 godina). Na placu je inače dozvoljena gradnja porodine kuće sa prizemljem, spratom i potkrovljen tako da postoji mogućnost nadogradnje.

Kuća u Novom Sadu na Salajci biće interesantna kupcima koji žele lepu prizemnu porodičnu kuću u Novom Sadu, onima kojima je bitno da imaju lepo ureženo zeleno dvorište, a takvih lokacija je veoma malo u gradu, onima kojima bi koristili za život dve porodice kao i kupcima koji bi pretvaranjam ove kuće u poslovno stambeni objekat iskoristili njen potencijal u poslovne svrhe (vrtići, škole, radionice i slično)

Ovo je kuća za nekoga ko želi živeti u gradu a da ima sopstveno dvorište na veoma mirnoj lokaciji.

Za sve detalje u vezi prodaje kuće na salajci, kontaktirajte:

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, reg. br. 177.


  • Broj prikaza: 530
  • Objavljen:
  • Ističe: 21.05.2017. 14:05
  • Šifra oglasa: 780461