Kuca u Kacu kod Novog Sada sa velikim placem

Opis i karakteristike

Kuća u Kaću sa velikim dvorištem – ekskluzivna ponuda Real house nekretnina.

Kuća u Kaću koju Vam ovom prilikom predstavljamo namenjena je prvenstveno za kupca koji želi da živi van grada ali dovoljno blizu gradu, na mirnoj lokaciji u blizini centra sela i najvažnije da ima porodičnu kuću sa lepim velikim placem.

Kuća u Kaću je smeštena nedaleko od samog centra Kaća u mirnoj ulici, udaljena od Novog Sada oko 10km. Kać je selo koje ima školu, vrtić, prodavnice, apoteke, banke i sve ostale neophodne ustanove da kvalitetan život.

Porodična kuća je površine 119m2, sastoji se od dve etaže. U donjem delu se nalazi hodnik iz koga se ulazi u sve ostale prostorije, dve velike spavaće sobe ulično orijentisane , kupatilo, veliki dnevni boravak, trpezarija sa kuhinjom i ostavom kao i zastakljeni deo (veranda), dvorišno orijentisan. U gornjem delu se nalaze tri sobe, kupatilo i tavanski prostor. Gornji deo kuće je potpuno, fizički odvojena stambena jedinica i pogodan je za dve porodice, poslovni prostor i slično.

Plac u Kaću na kome je smeštena ova kuća ukupne je površine 1330 m2 i po našem mišljenje je najvredniji deo ove nekretnine, na njemu se nalazi garaža, i nekoliko pomoćnih prostorija. Na placu se nalazi nekoliko stabala voća, ginko i velika lipa koja daje fantastičan ambijent u litnjim danima. Plac je dovoljno veliki da bi bio pogodan za bavljenje nekom vrstom posla za plastenik, držanje životinja ili eventualno za bazen i uživanje.

Kuća je komunalno opremljena trofaznom strujim, gradskom vodom, a postoji mogućnost priključenja na kanalizaciju. Grejanje je etažno na gas sa radijatorima.

Kuća zahteva manja ulaganja, sređivanje fasade i eventualno gornje etaže po potrebi kupca.

Uzimajući sve u obzir ako želite živeti nadomak Novog Sada na mirnom mestu u kući, da imate lep i velik plac mi Vam preporučujemo kuću u Kaću jer po ceni ove kuće možete kupiti eventualno dvosoban stan u gradu, a sloboda koju imate u vašoj kući i vašem dvorištu nemna cenu.

Za sve informacije o prodaji kuće u Kaću kontaktir


  • Broj prikaza: 654
  • Objavljen:
  • Ističe: 21.11.2017. 09:55
  • Šifra oglasa: 1055019