Kuća na Klisi

Opis i karakteristike

Kuća se nalazi u Novom Sadu na Klisi, ulica Anice Savić Rebac 20a. Na placu od 300m2 nalazi se 170m2 kuća koja je iz više delova. Predsoblje povezuje gornji i donji deo kuće. U donjem se nalaze kupatilo i kuhinja sa trpezarijom i dnevnom sobom, a u gornjem delu se nalazi još jedna velika soba odvojena manjim hodnikom od spavaće sobe. Kada se izađe prema zadnjem dvorištu nailazi se na stepenice koje vode na krov od prostorije u kojoj je kupatilo, pa je taj krov faktički velika terasa. U zadnjem dvorištu se nalazi i nusprostorija sa jednom sobom, trpezarijom, kuhinjom i kupatilom.
Šupa se nalazi na kraju zadnjeg dvorišta, vešernica na terasi, a garaža u prednjem dvorištu. Kuća ima centralno grejanje koje prolazi i kroz nusprostoriju. Uknjižena je, ima vodu, kanalizaciju, plin, telefon, struju, i tri parking mesta ispred kuće. Možete me kontaktirati na mail misic1979@gmail.com radi detaljnijeg dogovora ukoliko budete zainteresovani da pogledate i/ili kupite kuću.
Cena kuće je 50.000 evra, uz male korekcije.
U blizini se nalazi osnovna škola, zabavište, policijska stanica, sportski centar u kome ima bazen, teretana, pošta, brza hrana, kafići... Pored sportskog centra je crkva, pored koje je fudbalski klub sa tri terena. Takođe se u blizini nalazi Najlon pijaca, Idea, Tempo i Rodić. Na 5 minuta od kuće nalazi se gradski prevoz koji vodi do centra grada, linije 1 i 5.


  • Broj prikaza: 1362
  • Objavljen:
  • Ističe: 29.01.2017. 16:23
  • Šifra oglasa: 566097