Kuca na Fruskoj gori sa velikim stambenim i poslovnim potencijalom

Opis i karakteristike

Kuća na Fruškoj gori sa velikim stambenim i poslovnim potencijalom je ekskluzivna ponuda Real House za nekoga ko želi da kupi kvalitetne stambene objekte, lepo iskorišćen prostran plac sa jedne strane ili za nekoga ko bi mogao da prepozna potencijal ove nekretnine u turističke potencijale.

Fruška gora kao idealna lokacija

Ovo što ovu nekretninu izdvaja od drugih jeste pre svega planski osmišljen prostor, planska gradnja glavnih i pomoćnih objekata kao i mesto na kome se nalazi, a to su Sremski Karlovci – Čortanovci – Kraljev breg.

Čortanovci se nalaze na Fruškoj gori na izuzetnoj lokaciji na pola puta između Beograda i Novog sada i postaju sve popularnija destinacija za život zbog blizine ovih gradova, ali i interesantne turistima koji obilazeći Frušku goru često traže smeštaj u ovom kraju.

Veliki plac i objekti

Plac u Čortanovcima na kome je ova nekretnina je površine 2740 m2 i osmišljen je tako da se u prednjem delu nalaze pomoćni objekti – garaža sa tri garažna mesta.

U središnjem delu placa nalazi se zasebna stambena jedinica površine 130 m2 koja se sastoji od kuhinje sa trpezarijom, dve prostrane sobe od kojih jedna trenutno funkcioniše kao bilijar sala, priručnog toaleta i kupatila.

U ovom objektu postoje kaljeve peći na struju pa pored grejanja daju i poseban vizuelni efekat. Uz ovaj objekat je natkrivena terasa koja je poseban kutak za uživanje.

Glavni objekat – kuća se nalazi u donjem delu placa. U pitanju je veoma stabilna i kvalitetna gradnja povrđine 160 m2, a njena unutrašnjost je priča za sebe.

U prizemlju se nalazi prostran dnevni borabak sa kaminom, kuhinja, toalet i kupatilo. Iz kuhinje stepenice vode u podrumski deo. Na prvom spratu kuće se nalaze tri sobe, kupatilo i zatvorena terasa, a potkrovlje je galerija sa dve sobe i terasom.

Grejanje je etažno – radijatori na struju i čvrsto gorivo, na podovima kvalitetan parket i pločice, na zidovima kamen te sama nekretnina ne zahteva nikakvo ulaganje.

Ispred kuće nalazi se terasni prostor za proslave ili druženja, a i


  • Broj prikaza: 514
  • Objavljen:
  • Ističe: 22.03.2017. 13:18
  • Šifra oglasa: 945139