Kuca na Fruskoj gori kod Novog Sada sa pogledom na Dunav i grad

Opis i karakteristike

Kuća na Fruškoj gori nadomak Novog Sada

Ono po čemu je posebna ova nekretnina je njena ušuškanost, ruža vetrova (spoj Dunavske i Fruškogorske klime) i pogled na Novi Sad. Svakako biće interesantna za kupca koji traži opciju za život van grada ili kao mesto na kome će provoditi vikende sa porodicom i prijateljima.

Real House nekretnine vam predstavljanju ekskluzivnu ponudu – kuću na Fruškoj gori nadomak Novog Sada u Rakovcu u naselju Belegir.

Rakovac je naselje u opštini Beočin smešteno između Dunava sa jedne i Fruške gore sa druge strane od Novog Sada udaljeno oko 12km i oko 8km od Vrdnika. U naselju je osnovna škola, vrtić prodavnica, ambulanta, a gradskim autobus saobraća do Novog Sada.

Kuća se nalazi u naselju Belegir gde većina ljudi svakodnevno stanuju, gde možete osetiti sve čari Fruške gore u njenom punom kapacitetu. Mir i tišina, čist vazduh i odsustvo komaraca poseban su benefit ove nekretnine.

Kuća u Rakovcu je površine 85 m2 građena osamdesetih godina u odličnom stanju, a sastoji se od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe, kuhinje i ostave u prizemlju, na spratu kuće je velika spavaća soba koja se lako može podeliti u dve manje. U prizemlju kuće je prostrana terasa od 25 m2 sa koje se pruža pogled na Dunav i Novi Sad. Ispod kuće su dve pomoćne prostorije (radionica i ostava).

Plac u Rakovcu na kome je kuća je površine 878 m2, ograđen sa svih strana. Do samog placa vodi asfaltni put izuzev zadnjih 300m tucanjika. Na placu ispred kuće je letnjikovac sa zidanim roštiljem predviđen za okupljanja i druženje. Na placu ima vinove loze, oraha, kajsija, jabuka i nekoliko borova.

Plac i kuća su veoma održavani i uredni. Kuća je uknjižena, a zidana je sa svom pratećom dokumentacijom prvog vlasnika koji je prodaje.

Kuća ima struju, vodu iz vodovoda, gas i septičku jamu, trenutno je grejanje na gasne peći.

Nekretnina se prodaje sa svim stvarima i nameštejame te svim alatima za održavanje tako da kupac ove kuće treba da donese samo svoje lične stvari i počne da uživa u miru i čistom fruškog


  • Broj prikaza: 1492
  • Objavljen:
  • Ističe: 08.05.2018. 14:40
  • Šifra oglasa: 1006827