Jedinstvena nekretnina nadomak Novog Sada

Opis i karakteristike

Real House nekretnine iz svoje ponude izdvajaju ovu jedinstvenu nekretninu koja svakako budućeg kupca neće ostaviti ravnodušnim.

Kažu da je Fruška gora čarobna kao i sve što je na njoj, složiće se svi koji su je bar jednom posetili.

Upravo na toj čarobnoj Fruškoj gora, a na svega 10 minuta vožnje od Novog Sada, u Sremskoj Kamenici na južnoj padini Fruške gore, na potezu Paragovo-Popovica, smestila se ova prelepa nekretnina, posebna i drugačija po mnogo čemu.

Odakle početi i kako je predstaviti, a ne zaobići godine, sate i minute uložene u planiranje i osmišljavanje prostora koji prosto pleni. Ovo nije samo kuća, ovo je pravi mali raj.

Na placu od 2290 m2, fenomenalno iskorišćenom smestila se kuća od oko 100 m2, koja se sastoji od kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka i kupatila u donjem delu, dve lepe sobe i velikom terasom sa jednim delom koji je zastakljen kliznim portalima za svakodnevnu relaksaciju, u gornjem delu. Ispred kuće se nalazi i velika natkrivena terasa. Kuća u Sremskoj Kamenici je 44 m2 u sonovi bez terasa sa mogućnošću proširenja

U okviru placa su smeštemi garaža sa podrumom, letnjikovac sa zidanim rošiljem, pečenjara i drveni stol sa klupama, a u drugom delu place smešten je zaseban objekat koga čine letnja kuhinja, ostava i prostorija za alat.

Kuća na Popovici je komunalno opremljena gradskom vodom, trofaznom strujom i gasom, grejanje je etažno na gas i kaljeva peć, postoji i bunar za zalevanje.

Kuća se prodaje sa svim pripadajućim nameštajem i dodatnom opremom; kuhinja od medijapana, plakari, trpezarija, kreveti, alat i dr.

Kompletan plac je osmišljen tako da se na svakom njegovom delu sa pravom može uživati.

Plac je ograđen i kaskadnpog je oblika sa uređenim stazama i pločnicima, fenjerima koji tokom noći čine poseban ugođaj. Na placu je mnogo zimzelenog drveća (20 boroja, tuja), 7 velikih breza, retkuh i skupocenih vrsta drveća i ukrasnog žbunja, organskog voća i povrća, začinskog bilja i cveća.

Ispred placa parking za automobile.

Kuća u Sremskoj Kamenici je


  • Broj prikaza: 1798
  • Objavljen:
  • Ističe: 06.07.2017. 23:37
  • Šifra oglasa: 253349