Izdavanje kuce u Sremskoj Kamenici

Opis i karakteristike

Izdavanje kuće u Sremskoj Kamenici na jednoj od najtraženijih lokacija na kojoj se retko nalaze nekretnine na izdavanje, kako zbog svog položaja, tako i zbog blizine Instituta i fruškogorske klime. Izdavanje kuće u Sremskoj Kamenici biće interesantno kako za one koji bi želeli da žive u blizini Novog Sada a opet na mirnom mestu, tako i za one koji bi želeli da se bave nekim privatnim poslom a ova kuća je više nego stvorena za to. Kuća u Sremskoj Kamenici se izdaje kao nameštena, a površine je 350 m2 i sastoji se od ogromnog dnevnog boravka, kuhinje, terpezarije, toaleta, vešeraja i terase u prizemlju. U prizemlju je i veliki lokal sa mokrim čvorom. Na spratu kuće su četiri sobe sa terasama i dva kupatila, a u potkrovlju se nalazi još jedna soba. U suterenu ispod cele kuće je velika prostorija koja pruža razne mogućnosti kako stambene tako i poslovne sa kupatilom i tuš kabinama..

Plac u Sremskoj Kamenici na kome je kuća je površine 577 m2 i ogradjen je a sa njega se pruža neodoljiv pogled na Novi Sad.

Kuća u Sremskoj Kamenici za izdavanje je vrlo kvalitetno gradjena, veoma interesantnog rasporeda, prostrana i svetla.

Izdavanje kuće u Sremskoj Kamenici odlična je opcija za poslovni prostor i bila bi interesantna onim zakupcima koji bi želeli da otvore kliniku, privatnu školu, salon lepote, predstavništvo firme ili bilo koju drugu delatnost za koje je potreban velik prostor.

Sva infrastruktura, gradska voda, struja, gas, podno grejanje cele kuće na gas i struju, kanalizacija…

Veoma ekonomični troškovi grejanja tokom grejne sezone (podno grejanje u celoj kući).

Lokacija ove nekretnine u Sremskoj Kamenici biće presudna za odluku o zakupu a sama struktura kuće doprineće budućem zakupcu da je iskoristi maksimalno bilo u stambene bilo u poslovne svrhe.

Odlična cena od 800€ mesečnos obtirom na veličinu i lokaciju kuće, depozit 800€ i agencijska provizija u protuvrednosti od 400€.

U našoj ponudi izdavanje kuća Novi Sad, možete pogledati i druge kuće za izdavanje.

Real House d.o.o. – Novi Sad, l


  • Broj prikaza: 1044
  • Objavljen:
  • Ističe: 20.08.2017. 09:35
  • Šifra oglasa: 564373