Imanje sa vikendicom u Sresmkim Karlovcima

Opis i karakteristike

Imanje sa vikendicom u Sremskim Karlovcima je ekskluzivna ponuda Real House nekretnina za nekoga ko želi da ubira plodove prirode, ima veliki plac, a opet bude u blizini grada.

Vikendica u Sremskum Karlovcima nalazi se u vikend naselju Zanoš, na putu Novi Sad – Sremski Karlovci – Beograd izdvojena od prometa vozila i gužve oko 1km od glavnog asfaltnog puta.

Vikendica u Zanošu je površine 57 m2 u osnovi i sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i kupatilom u donjem delu i dve sobe sa terasom u gornjem delu. Ispred same vikendive je lepo uređen terasni prostor sa tendom i roštiljem a borovi koji je okružuju daju joj poseban ugođaj. Vikendica je u odličnom stanju, održavana i bez ikakvih ulaganja. na prozorima su postavljene drvene šalukatre. Vikendica ima i garažu sa letnjom kuhinjom i veliki podrum u funkciji ostave, idealan za skladištenje voća.

Vikendica u Zanošu priključena je na struju, vodu iz dva bunara (donji, bušeni sa šahtom u kojoj je petostepena pumpa, a gornji kopani i zidan ciglom smojen sa hidroforom). Grejanje je na struju sa ugrađenim radijatorima.

Plac u Zanošu je impozantne površine 3514 m2, ograđen sa svih strana sa metalnom dvokrilnom kapijom na ulazu. na samom placu se u prednjem delu nalazi oko 150 čokota vinove loze (hamburg, stone sorte), a u gornjem delu je voćnjak sa oko 160 stabala zimskih sorti jabuka (mucu, greni smit), 30 kajsija, 10 šljiva, 4 oraha, tređnje, višnje, mušmule, dunje… Na placu ostaje sva mehanizacija ua obradu voćnjaka i vinograda (motokultivator, radila i alat).

Ova nekretnina zahteva kupca koji traži veliko imanje, kupca koji voli da radi i ubire plodove svoga rada, kupca koji će prepoznati sav rad i trud 30 i više godina uložen u sam nastanak ovog imanja, a da mu to bude osnova za dalji razvoj i privređivanje.

Za sve informacije u vezi prodaje ove nekretnine u Sremskim karlovcima kontaktirajte:

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.


  • Broj prikaza: 696
  • Objavljen:
  • Ističe: 15.05.2017. 14:24
  • Šifra oglasa: 776001