Ekskluzivna kuca za odmor na Fruskoj gori

Opis i karakteristike

Ekskluzivna kuća za odmor na Fruškoj gori iz ponude Real House nekretnina.

Real House ima posebno zadovoljstvo da vam predstavi jedninstvenu nekretninu na Fruškoj gori koju možete iznajmiti na nekoliko dana za odmor, sastanke, snimanje i slično.

Počećemo od lokacije, kuća se nalazi na Fruškoj gori, teritorijalno pripada opštini Sremski Karlovci, nedaleko od Čortanovaca, na oko 20 km od Novog Sada i oko 60 km od Beograda.

Drvena eko brvnara izgrađena je na jednoj od najboljih lokacija na tom delu Fruške gore, na ograđenom placu ukupne površine 2109 m2 sa mnogo zelenila, ukrasnog bilja, borova, lipa i neodoljivim pogledom na Dunav, Novi Sad i dobar deo Vojvodine.

Ekskluzivna kuća za odmor na Fruškoj gori kompletno je izgrađena od drveta i ima oko 120 m2 u dve etaže.U donjem delu se nalazi kuhinja, dnevna soba, jedna spavaća soba i kupatilo, a u gornjoj etaži je velika otvorena galerija koja se po potrebi može pregraditi u sobe. Uz kuću se nalazi pomoćna prostorija i bazen dimenzija 8x4m.

U dnevnoj sobi se nalazi kamin, a u celoj kući radijatori (francuski) na struju koji obezbeđuju grejanje tokom zimske sezone.

Kuća ima smeštaj za osam osoba.

Teško je opisati rečima ovakvu nekretninu, treba je doživeti, treba osetiti pozitivnu energiju koju ona ima i doživeti osećaj pripadnosti sa prirodom i Fruškom gorom.

Plavi Dunav, jedinstven pogled od koga zastaje dah, Bačka na dlanu, ruža vetrova, oplemenjenost drveta samo su neki od razloga da izaberete ovu kuću za odmor i unjoj provedete svoje slobodno vreme.

Cena zakupa kuće je 240€ dnevno do 7 dana, preko sedam dana boravka cena je niža za 20%. Obavezan je depozit u iznosu od 50% ukupne zakupnine.
Za sve detalje o izdavanju ove jedinstvene kuće na Fruškoj Gori kontaktirajte:

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.


  • Broj prikaza: 1417
  • Objavljen:
  • Ističe: 16.04.2018. 22:40
  • Šifra oglasa: 664949