Apartmanska kuca sa pogledom na Vrdnik

Opis i karakteristike

Apartmanska kuća sa pogledom na Vrdnik u neposrednoj blizini banje Termal je ekskluzivna ponuda Real House nekretnina koju treba pogledati sa posebnom pažnjom.

Na čarobnoj Fručkoj gori na oko 25 km od Novog Sada i oko 70 km od Beograda, u prirodnom zelenom ambijentu, na oko 200 m nadmorske visine u poznatom banjsko-turističkom mestu Vrdnik sagrađena je apartmanska kuća sa pogledom na Vrdnik koju predstavljamo.

Apartmanska kuća u Vrdniku ima ukupnu (neto) korisnu površinu od 343 m2, a sastoji se od suterena, prvog i drugog sprata te potkrovlja. Kuća je namenski građena tako da svaka etaža čini zasebnu stambenu jedinicu (apartman).

U suterenu se nalazi trosoban apartman od 107 m2 sa sopstvenom dodatnom, prelepom terasom od 40 m2, dok su na prvom i drugom spratu trosobni apartmani neto stambene površine 74 m2 sa terasama i u potkrovlju se nalazi apartman od 49m2 takođe sa terasom.

Apartmani u Vrdniku su veoma kvalitetno opremljani pvc stolarijom, parketima i kvalitetnom keramikom i sanitarijama, na terasama inoks ograda.

Kuća u Vrdniku poseduje trofaznu struju, gradsku vodu i gradsku kanalizaciju, a grejanje je etažno za ceo objekat ili pojedinačno u svakom apartmanu su predviđena dva dimnjaka. U apartmanu u potkrovlju ugrađena je invertorska klima za grejanje i hlađenje. Kuća ima sopstveni prilaz obezbeđen rampom i četiri parking mesta ispred objekta.

Plac u Vrdniku na kome je smeštena ova novosagrađena apartmanska kuća ukupne je površine 851 m2, sa njega se pruža fenomenalan pogled na ceo Vrdnik, manastir Ravanicu i Vrdničku kulu, a sama kuća udaljena je oko 300m od banje Termal i prestižnog hotela Premier Aqua koji su na raspolaganju svih 365 dana u godini.

U zavisnosti od potreba, zahteva i želja budućeg kupca, ovo je nekretnina koja će sa sigurnošću ispuniti sva očekivanja, bilo da se budući kupac odluči da samo uživa u blagodetima koje ovo mesto pruža ili da je iskoristi u poslovne svrhe. Kupovinom ove nekretnine kupac dobija kuću, apartmane, ideju i kompletan biznis sa svom infrastruk


  • Broj prikaza: 1061
  • Objavljen:
  • Ističe: 03.09.2017. 12:10
  • Šifra oglasa: 619013