LimundoGrad d.o.o. obaveštava sve korisnike koji koriste internet platformu Oglasindo.rs
da će ista prestati sa radom 11. 3. 2020. godine.

S tim u vezi svi postavljeni oglasi biće nedostupni zaključno sa napred navedenim datumom.
U slučaju da postoje neke neizmirene obaveze prema korisnicima pozivaju se isti da svoje zahteve dostave zaključno sa 11. 2. 2020.

MILK of MAGNESIA (Magnezijum mleko)

Opis i karakteristike

MILK of MAGNESIA (Mg-mleko)
protiv BUBULJICA, MASNE KOŽE, SEBOREJE, DERMATITISA, PERUTI, OSIPA KOŽE
za spravljanje MAGNEZIJUM BIKARBONATNE VODE
Za spavljanje Magnezijum ASKORBATA, Mg+ VITAMIN C

1. Magnezijum mleko 100 ml 300,00 din
2. Magnezijum mleko 500 ml 1.260,00 din.
3. Magnezijum mleko 1000 ml 2.000,00 din.

Najjeftiniji i najefikasniji prirodni lek za razne probleme kože kao što su masna koža, akne-bubiljice, osip i fleke, perut, cak i kao dezodorans, bez ikakvih nuspojava. Nezamenljiv kao prajmer za masnu kožu pre nanošenja šminke tako da se šminka održava tokom celog dana. Mleko od Magnezijuma smanjuje negativan uticaj seboreje, dermatitisa, crvene i ljuskave kože na licu. . .

Mleko od magnezijuma je delotvoran pravni lek za lecenje akni i masne kože. Oni koji imaju masnu kožu suocavaju se sa puno problema. Cesta izbijanja prištica je jedan od njih koji se može spreciti pomocu mleka od magnezijuma. On smanjuje velicinu pora lica. Kao rezultat toga, prašina ne može zapušiti pore i koža ostaje cista. Na ovaj nacin se sprecava pojava bubuljica. Osobe sa masnom kožom se uvek moraju boriti s viškom proizvodnje ulja. Nažalost šminka ne ostaje na masnoj kožu za dugo vremena. Višak proizvodnje ulja takode rezultira aknama što dodatno uzrokuje mnogo neprijatnosti. Postoji nekoliko proizvoda, krema, losiona, i lekova dostupnih na tržištu koji pomažu u lecenju masne kože. Medutim, ne morate uložiti mnogo sredstava ako koristite naše magnezijum mleko

Druga upotreba je kao premaz. Pre nanošenja šminke, na glatku, cistu kožu nanesite tanak sloj mleka magnezijuma. To ce rezultirati ten bez ulja (masnoce) i omoguciti da se šminka nanese ravnomerno.
Uz malo eksperimentisanja, možete saznati koji je najbolji nacin za vas.
Mleko od magnezijuma pomaže i u regulaciji hormona i pomaže zarastanju rana.

Kontakt: Nena 060 1486 922
e-mail:[email protected]


  • Broj prikaza: 3532
  • Objavljen:
  • Ističe: 19.02.2020. 07:44
  • Šifra oglasa: 50513