LimundoGrad d.o.o. obaveštava sve korisnike koji koriste internet platformu Oglasindo.rs
da će ista prestati sa radom 11. 3. 2020. godine.

S tim u vezi svi postavljeni oglasi biće nedostupni zaključno sa napred navedenim datumom.
U slučaju da postoje neke neizmirene obaveze prema korisnicima pozivaju se isti da svoje zahteve dostave zaključno sa 11. 2. 2020.

MAGNESIA OIL (Magnezijum hlorid)

Opis i karakteristike

MAGNESIA Oil, Magnezijum hlorid
za MASAŽU, PODMLAĐIVANJE
protiv GRČEVA U MIŠIĆIMA, ARTRITISA, OSTEOPOROZE

Pakovanje 1 kg, KRISTAL 700,00 din. din.
Pakovanje 5 kg, KRISTAL 2.950,00 din.

Pakovanje 1 lit, 31% rastvor 500,00 din.
Pakovanje 6 lit, rastvor 2.000,00 din.

Blagotvoran prirodni lekoviti transdermalni izvor magnezijuma za negu kože, otklanja artritis, osteoporozu, bolove i grčeve mišića. Najomiljenije su relaksacione masaže Magnezijum uljem, kao i terapeutska masaža za sportiste.

Magnezijumovo ulje nije ulje već visokokoncentrovani vodeni rastvor magnezijum hlorida heksahidrata i vode (min.30% do 31% aktivne supstance) koji izaziva osećaj masnoće na koži.

Magnezijum ulje pruža različite zdravstvene koristi za kožu. Jedna od tehnika za delotvorno pružanje nege kože je tehnika četkanja suve kože, gdje se magnezijum ulje utrljava u kožu pomoću četkice ili blagim ručnim utrljavanjem. Ova tehnika pomaže da se stimuliše i očisti koža i uklone stare ćelije kože, stimuliše protok krvi i limfni sistem.
Povećano utrljavanje je takođe povezano sa povećanom apsorpcijom i distribucijom magnezijuma, što smiruje bol u mišićima i ublažava grčeve.

Ublažavanje bola i opuštanje mišića za ljude s artritisom i sprečavanje grčenja mišića je važana i značajana korist magnezijum ulja. Primjena magnezijuma direktno na kožu ublažava hronične bolove, grčeve u mišićima, i uopšteno opušta i omekšava mišiće i vezivna tkiva. Magnezijum je jako moćan za ove namene. To je jedna od najvažnijih koristi magnezijum ulja: oslobađaje od bola, kao što su grčevi u mišićima, i fibromijalgija.

Kontakt: Nena 060 1486 922
e-mail:[email protected]


  • Broj prikaza: 3307
  • Objavljen:
  • Ističe: 19.02.2020. 07:44
  • Šifra oglasa: 50521