Izdajem Halu Magacin u Beogradu/Ledine

Opis i karakteristike

Dragi prijatelji u ovom oglasu želim da Vam prestavim naše objekte koji su sad trenutnu dostupni za izdavanje, koji su locirani na prelepom delu Ledina, tik pre Surčina.

Objekti koje iznajmljujemo su građeni od visoko kvalitetnih građevinskih materijala sa kompletnom infrastrukturom, i oni se nalaze na ograđenom placu površine 25 ari.

#1 Prvi objekat koji u žargonu nazivamo "Mala Hala" je površine 200 m2, koji je podeljen na 4 boksa, a koji svaki poseduje individualni ulaz što tom objektu daje jedinstvenu funkcionalnost i maksimalnu iskorištenost prostora. Objekat je takođe visine 7 m sto omogućava veliki skladištni kapacitet, kao i razne druge mogućnosti ukoliko Vaš biznis to zahteva.

#2 Drugi objekat koji Vam nudimo s ponosom zovemo "Velika Hala" koji je površine ukupno 560 m2, tj u osnovi poseduje 230 m2 i još toliko na spratu. Objekat je strateški podeljen na dve potpuno identične i zasebne jedinice koje se mogu koristiti zasebno ili u kompletu.

U svakom slučaju naši objekti su građeni s pažnjom i ljubavlje što svakako se može videti po kvalitetu gradnje te i nemamo sumnje da oni u velikom mogu odgovoriti na sve individualne zahteve vašeg poslovanja.

Budite slobodni da nas pozovete i postavite bilo kakvo pitanje, sa zadoovoljstvom će mo Vam izaći u susret.

Objekte takođe možete pogledati na ovoj web adresi (ukoliko nemožete da kliknete na link, obeležite ga, pa prekopirajte u delu za pretragu u Vašem brauzeru)

OVO JE LINK > > > http: //www. izdavanje-magacina-hale-ledine. rs/izdavanje-magacina-u-beogradu/


  • Broj prikaza: 869
  • Objavljen:
  • Ističe: 10.12.2015. 19:10
  • Šifra oglasa: 34139