Izrada masinske kosuljice http://www.gmijovicdoo.com

Opis i karakteristike

062771012

Radove izvodimo kvalitetno, brzo i po najpovoljnijim cenama zemlji.

Dugogodisnje iskustvo je iza nas, savremene masine i alati kao i mnogo zadovoljnih musterija i velikih objekata od vaznosti.

Ravnjajuci sloj ili cementna kosuljica je pod na bazi cementa koji je namenjen za ravnjanje betonskih povrsina na koji kasnije mozemo izvoditi razlicite zavrsne radove kao npr: postavljanje keramike, parketa brodski pod, laminat, epoksit, PVC podovi itd.

Sastojci:
Pesak, cement, voda, razliciti aditivi za brza susenja, za elasticnost kosuljice koja se radi na podna grejna tela kao i razna vezivna sredstva kao sto su SN veza i cementno mleko u materijal dodajemo Fibrinska vlakana ili polipropilenska koja prave kosuljicu jakom i cvrstom i sprecavaju pucanje iste, armaturna mrezica ili sulc mrezica, sve materijale mesamo u masini napravljenoj cpecijalno za izradu masinske kosuljice koja pomocu jakih komresora i kroz creva materijal dostavi na zeljeno mesto gde izvodimo ravnanje betonskih podova.

Vagrese radimo najsavremenijim rotirajucim laserima tako da ako zelite ravan pod kakav niste imali do sada pozovite nas da sve ispravimo i dovedemo u red a samim tim sacuvamo vase vreme i novac.Vase ukazano poverenje opravdacemo kvalitetom u izradi masinske kosuljice...

Izrada masinske kosuljice od nakvalitetnijih materijala.

Najpivoljnije cene i najbolji provereni kvalitet.

Projekti iza nas
Aerodrom-Nikola Tesla
Kasarna-Vojvode Stepe
EPS-n.Beograd
Institut-Selo Petnica u Valjevu
Skola-Macvanska mitrovica
Centralni zatvor
Sud-Pozarevac
Z.bazen u Obrenovcu
Kao i nebrojano zgrada i kuca
Iza nas su godine iskustva kao i veliki projekti i zadovoljne musterije...


Radno vreme na terenu : 08-18h Kancelarija : 7:30-19h


  • Broj prikaza: 411
  • Objavljen:
  • Ističe: 03.08.2018. 20:40
  • Šifra oglasa: 1787297