TROFAZNI TAJMER ZA TA-PEĆ ILI MOTOR DO 6kw-TIP4

Opis i karakteristike

Tajmer umesto vas uključuje i isključuje TA peć,tj ovim uređajem potpuno automatizujete rad TA peći.

Sklopka unutar uređaja je marke `SCHELLENBERG` i potpuno je nova-znači nekorišćena.

Na tajmeru naštelujete vreme paljenja i gašenja TA peći,obično se namesti noću od 22-07 po jeftinijoj tarifi(4 puta je jeftinija nego preko dana),uključite TA peć u uređaj,a uređaj uključite u priključnicu na zidu.Svako veče uređaj se uključuje u zadato vreme,tako da vi više nemate obavezu uključivanja TA peći.

Kao što se vidi na slikama tajmer je digitalni-u slučaju da nestane struja on pamti vreme pošto ima bateriju,i nije potrebno ponovo podešavanje sata kao kod mehaničkih tajmera.

Ako želite da preko dana, preko sobnog termostata radi ventilator,izbačena je sa strane uređaja monofazna utičnica-potrebno je da tu uključite neki vaš kabli sa utikačem i povežete unutar ta peći ventilator da se pali preko sobnog termostata-ako niste sigurni najbolje je da pozovete nekog električara.

Tako je TA peć potpuno automatizovana,vaše je samo da odaberete na položaj termostata na peći,i da namestite sobni termostat na željenu temperaturu.

Na uređaju se nalaze tri kontrolne sijalice za svaku fazu po jedna,tako imate indikaciju da li imate sve tri faze,kao što se vidi na slikama(na jednoj je za probu uključena u priključnicu na zidu).

Maximalna snaga tajmera za trofaznu TA pec je 7KW.

U proseku mesečna ušteda je oko 1000 dinara,ZNAČI ZA JEDNU SEZONU UREĐAJ SE OTPLAĆUJE.Prosta računica:
jeftina struja je recimo od 22 do 6 sati ujutru,niko neće da ustane u 6 da bi isključio ta-peć,ljudi obično se bude oko 7-8 sati ujutru.Za tih sat ili dva ta peć radi na skupoj struji,recimo da se puni samo 1 sat na skupoj struji,neka bude ta peć od 6KW,ZNAČI MESEČNO 6KWX30DANA=180KW,CENA 1KW SKUPE STRUJE SA POREZOM JE OKO 7dinara,znači 7x180=1260 dinara

Evo i nekoliko komentara kupaca:

Sve po dogovoru, preporuka za saradnju !
TROFAZNI TAJMER ZA TA-PEĆ “UŠTEDITE KUPUJUĆI `TIP1

Predmet stigao na vreme i korektno zapakovan. Hvala


  • Broj prikaza: 5919
  • Objavljen:
  • Ističe: 26.10.2019. 18:38
  • Šifra oglasa: 106109