Stokke® Trailz ™ Nordic Green Ексклузивното издание

Opis i karakteristike

Што е вклучено:
Шасијата на Stokke® Trailz ™ со теренски тркала (1)
Stokke® Шетач за седишта со комарец (2)
Stokke® шетач за седишта за дожд (3)
Шетач седиште (4)
Stokke® шетач (5)
Stokke® шетач стакло за крошна (6)
Шетач за седишта за бебиња (7)
Stokke® Шетач за седишта со седишта (8)
Столовата рачка за седење на Stokke® (9)
Stokke® Заштитник за кабел за волан (10)
Stokke® Капацитет на седиштата
Stokke® седишта со сива боја
Stokke® Промена на торба со врвни детали
Stokke® Picnic ќебе

Заинтересираниот купувач треба да ме испрати преку Whatsapp +27783680286, Skype: sales.trendi


  • Broj prikaza: 289
  • Objavljen:
  • Ističe: 09.09.2018. 15:01
  • Šifra oglasa: 1833369