Mima Xari 3-во-1 Pushchair

Opis i karakteristike

Што има во кутијата
1 x седиште со скриен ноктот внатре
Лесно преклопување, компактна шасија
1 х крошна сонце (се вклопува со ноктот или седиштето)
1 x Отстранлива сигурносна лента (за носење и седиште)
Комплетот за перничиња, вклучувајќи: перниче за седиште, заштитен знак од 5 точки со заштитни штитници за поместена лента, душек од Carrycot и преклопник за носење
Шопинг кошница
Raincover
Големи калнисти за задните тркала


Додатоци
Додајте личен допир на вашата мима со нашата галантерија: од луксузни зимски комплети до користени држачи за чаши, чадори за сонце и менување на вреќи, имаме се што ви треба.


Заинтересираниот купувач треба да ме испрати преку Whatsapp +27783680286, Skype: sales.trendi


  • Broj prikaza: 269
  • Objavljen:
  • Ističe: 09.09.2018. 14:35
  • Šifra oglasa: 1833329