Bugaboo donkey² близнак

Opis i karakteristike

што добиваш
шасија со тркала
2 рамки
2 кани со жица
2 носи рачки
под седиште кошница
2 дожд покрива
2 завеси за сонце
странична кошница за багаж
страничен кош за багаж
2 основни ткаенини
2 основни преносни ткаенини
2 престилки за нокти


Заинтересираниот купувач треба да ме испрати преку Whatsapp +27783680286, Skype: sales.trendi


  • Broj prikaza: 201
  • Objavljen:
  • Ističe: 09.09.2018. 14:59
  • Šifra oglasa: 1833365