Bugaboo Bee5 Комплетен шетач, специјално издание - тон

Opis i karakteristike

Bugaboo Bee5 Комплетен шетач, специјално издание - тон $ 669

НОВО Bugaboo Bee5 Tone Limited Edition шетач!

што добиваш
Бугабу пчела5
дожд покритие
седиште
седиште ткаенина *
шасија со тркала и корпа за подредување
капи *
костец *
продолжување на сонцето крошна
жица рамка
* достапно како додаток (купено одделно)


Заинтересираниот купувач треба да ме испрати преку Whatsapp +27783680286, Skype: sales.trendi


  • Broj prikaza: 263
  • Objavljen:
  • Ističe: 08.03.2019. 14:32
  • Šifra oglasa: 1833305